وکیل کیفری

تعهد، تخصص، تجربه

چرا به وکیل کیفری نیاز داریم؟

رویارویی با مسائل حقوقی در حوزه بانکداری، خواه برای اشخاص حقیقی و خواه برای صاحبان کسب‌وکار، می‌تواند تجربه‌ای پراسترس و طاقت‌فرسا باشد. در این میان، یک وکیل بانکی با تکیه بر دانش تخصصی و تجربه ارزشمند خود در این زمینه، قادر است مسیر را برای شما هموار ساخته و از حقوق شما به نحو احسن دفاع نماید. چنانچه در جستجوی وکیلی خبره در امور بانکی هستید، تیم وکلای وکیل مهری با آمادگی کامل، شما را در تمامی مراحل قانونی همراهی کرده و تلاش خواهند کرد تا پرونده بانکی شما را به سرانجام دلخواه برسانند.

گواهی‌نامه‌ها و افتخارات

مشاوره با وکیل کیفری

نیاز به وکیل کیفری دارید؟ همین حالا اقدام کنید...

هزینه وکیل کیفری چقدر است؟

وکلای کیفری کار برای تعیین حق‌الوکاله خود در هر پرونده چندین نکته را مورد بررسی قرار می‌دهند و سپس با توافق موکل خود، هزینه وکیل کیفری را تعیین می‌نمایند.

مثلا وکیل امور کیفری در هر پرونده با توجه به اوضاع و احوال همان پرونده و دلایل ابرازی، مستندات و مدارک موجود در پرونده، روند رسیدگی به پرونده، مرجع رسیدگی کننده، میزان مجازات جرم ارتکابی و… هزینه وکالت خود را در هر پرونده تعیین می‌نماید.

وکیل کیفری کیست؟

وکیل کیفری وکیل پایه یک دادگستری است که پس از موفقیت در آزمون وکالت، دوره کارآموزی خود را سپری نموده و به مقام وکیل پایه یک دادگستری دست یافته است.

پس از طی نمودن دوره‌های تخصصی و ادامه تحصیل در رشته‌های جزا و جرم شناسی و کسب تجربه در امور و دعاوی کیفری، به عنوان وکیل کیفری به صورت تخصصی در دعاوی کیفری فعالیت دارد.

منظور از دعاوی کیفری، دعاوی و اختلافاتی است که در نتیجه وقوع جرم به وجود می‌آیند مانند کلاهبرداری، اختلاس، سرقت، تهمت و…

با توجه به اینکه پرونده‌های کیفری مجازات در پی دارند اولین گام در مواجه با جرم و پرونده‌های کیفری کمک گرفتن از وکیل دادگستری است.

با توجه به بار روانی که پرونده‌های کیفری برای متهم و شاکی در پی دارند؛ حضور وکیل و کمک همدلانه وی و آگاهی بخشی نسبت به روند که در پیش رو دارید بسیار در آرامش و تصمیم‌گیری شما موثر خواهد بود.

جرم چیست؟

جرم رفتاری است که قانون‌گذار آن را جرم انگاری نموده و برای آن مجازات کیفری یا اقدامات تامینی و تربیتی در نظر گرفته است.

بنابراین متوجه شدیم که وکیل کیفری در مواقعی که جرمی صورت گرفته باشد در مقام دفاع از متهم یا شاکی پرونده اعلام وکالت می‌کند.

چنانچه در اثر وقوع جرم متضرر شده‌اید؛ اولین اقدام حفظ آرامش و مشورت گرفتن از وکیل کیفری است برای این منظور می‌توانید با گروه وکلای نیوان ارتباط برقرار نمایید.

چرا به وکیل کیفری نیاز داریم؟

همانگونه که پیش از این نیز عنوان شد؛ کمک گرفتن از وکیل کیفری در زمان وقوع جرم ضروری است؛ چرا که در اثر وقوع جرم فردی که مرتکب جرم شده ابتدا متهم و سپس مجرم تلقی می‌شود.

قانون‌گذار مجازات‌های متفاوت و مختلفی را برای مجرمین در قانون پیش‌بینی نموده است که در یک نگاه کلی عبارتند از: جزای نقدی، حبس، شلاق، انحلال شخص حقوقی، محرومیت از برخی از حقوق اجتماعی، نفی بلد، اعدام و…

بنابراین باید عنوان نمود که برخی از مجازات‌ها خسارات جبران ناپذیری را برای متهم در پی خواهند داشت؛ لذا در پاسخ به این سوال باید گفت که برای دفاع از حقوق متهم و شاکی در تمام دعاوی کیفری به وکیل نیاز داریم.

برای تفهیم بهتر این موضوع باید بین وکیل متهم و وکیل شاکی در امور کیفری تفکیک قائل شویم.

وکیل کیفری اگر از جانب متهم اعلام وکالت کند؛ با تکیه بر دانش و تجربه و مهارت خود سعی در رفع اتهام از موکل خود را دارد؛ همچنین اگر موکل مرتکب جرم شده باشد؛ با ارائه راهکارهای قانونی و استفاده از ظرفیت‌های قانونی سعی در کاهش مجازات موکل خود دارد.

به طور مثال اگر متهم محکوم به حبس شده است این مجازات را در صورت امکان به جزای نقدی تبدیل نماید یا میزان آن را کاهش دهد.

چنانچه وکیل کیفری از ناحیه شاکی اعلام وکالت کند؛ با ارائه دلایل و مستندات قوی سعی در احقاق حقوق موکل خود را دارد.

باید گفت که در امور کیفری از ابتدا تا انتهای روند رسیدگی به وکیل کیفری نیاز داریم و گروه وکلای نیوان در این مسیر سخت و دشوار یاری‌گر شما مخاطبان گرامی خواهد بود.

هزینه وکیل کیفری

وکالت در امور کیفری علاوه بر اینکه از اهمیت بالایی برخوردار است؛ دارای حساسیت و دشواری‌های مختص به خود می‌باشد که تنها از عهده وکیل باتجربه در این امر برمی‌آید.

جهت اطلاع دقیق از هزینه وکیل کیفری و نحوه محاسبه و پرداخت آن با گروه وکلای نیوان تماس برقرار نمایید.

چه دعاوی به وکیل کیفری نیاز دارند؟

پیش از این به ضرورت حضور وکیل در پرونده‌های کیفری پرداختیم و در پاسخ به این سوال که در چه پرونده‌هایی به وکیل کیفری نیاز داریم باید گفت که حضور وکیل در تمام پرونده‌های کیفری ضروری است.

چون قانون‌گذار در خصوص کلیه جرایم مجازات قابل توجهی در نظر گرفته است؛ جرایمی که بدون تعلل وقت و به محض وقوع آنها باید به وکیل کیفری مراجعه نماییم؛ عبارتند از:

جرایم علیه اموال مانند: کلاهبرداری، اختلاس، رشاء و ارتشا، پولشویی، فروش مال غیر، تصرف عدوانی، جعل، تحصیل مال نامشروع و…

جرایم علیه امنیت و آسایش عمومی مانند: محاربه، بغی، سلب امنیت و آسایش عمومی

جرایم علیه اشخاص مانند: تهمت، افترا و…

ویژگی‌های وکیل کیفری

از آنجا که پرونده‌های کیفری و مجازات در نظر گرفته شده در خصوص آنها با آزادی، جان و مال افراد ارتباط دارد؛ شناخت ویژگی‌های وکیل کیفری از اهمیت بسزایی برخوردار است.

اگر وکیل کیفری این ویژگی‌ها را در خود داشته باشد؛ می‌توان با خیالی آسوده از پیگیر بودن و نتیجه گرفتن؛ پرونده کیفری خود را به وی سپرد.

ویژگی‌هایی که در انتخاب وکیل کیفری باید مدنظر قرار داد عبارتند از:

تسلط کامل به کلیه قوانین مرتبط با هر پرونده: در واقع قانون ابزار کار وکلا است و وکیل کیفری باید برای عملکرد بهتر نسبت به کلیه قوانین کیفری علم و آگاهی کامل را داشته باشد.

این ویژگی معمولا در کلیه وکلای متخصص و باتجربه کیفری کار، مشهود است.

قانون مجازات اسلامی و قانون آیین دادرسی کیفری به عنوان قوانین مرجع و سایر الحاقات، دستورالعمل‌ها، آیین‌نامه‌ها و قوانین خاص نیز به عنوان قوانین کاربردی و لازم‌الاجرا از جمله مواردی هستند که وکیل کیفری باید به آنها تسلط داشته باشد.

تجربه کافی در دعاوی و پرونده‌های کیفری: تجربه در امر وکالت بسیار مقوله مهمی است؛ دوره کارآموزی وکلا نیز با همین هدف قانون‌گذار تبیین شده است.

یعنی وکلای پس از قبولی در آزمون وکالت بدون کسب تجربه وارد بازار کار نمی‌شوند و با گذراندن دوره کارآموزی بسیاری از تجارت و مهارت‌های وکالتی را کسب می‌نمایند.

اما از آنجایی که پرونده‌های کیفری مجازات در پی دارند؛ تجربه بیشتر بسیار حائز اهمیت است به طور مثال اگر در مرحله بدوی مجازات حبس برای یک نفر تعیین گردد؛ این تجربه وکیل است ببیند بهترین اقدام در این مرحله تسلیم به رأی است یا اعتراض به رأی است.

لذا وکیل باتجربه بودن یکی از فاکتورهای مهم در انتخاب وکیل کیفری است.

با توجه به بار روانی که پرونده‌های کیفری برای طرفین دعوا و به تبع آنها برای وکیل کیفری در پی دارند؛ داشتن روحیه همدلی، رازداری، توانایی مدیریت بحران و تحلیل پرونده و اتخاذ تصمیم صحیح در هر لحظه از دیگر ویژگی‌های وکیل کیفری است.

گروه وکلای نیوان در انتخاب وکلای خود تمام ویژگی‌های مذکور را مورد نظر قرار داده است تا بتواند خدمات جامع و کاملی را به شما مخاطبین گرامی ارائه دهد.

خدمات وکیل کیفری

وکیل کیفری وظیفه دارد که در راستای اجرای عدالت و محقق شدن حقوق زائل شده موکل خود تمام تلاش و توان خود را به کار گیرد.

گروه وکلای نیوان در راستای ارائه خدمات خود در امور کیفری خدمات زیر را به صورت تخصصی ارائه می‌دهد:

  • مشاوره تخصصی در کلیه امور کیفری در کلیه مراحل رسیدگی
  • اعلام وکالت در کلیه امور کیفری از جانب متهم و شاکی و همچنین اشخاص ثالث
  • تنظیم لایحه و شکوائیه در کلیه دعاوی کیفری در تمام مراحل رسیدگی اعم از بدوی، تجدیدنظر، فرجام‌خواهی، اعاده دادرسی و…
  • اعتراض به آرا کیفری اعم از آرای صادره از دادسرا و دادگاه
  • حضور در کلیه جلسات رسیدگی به پرونده کیفری اعم از دادسرا و دادگاه
  • اعلام وکالت در اجرای آرای کیفری و…

چه زمانی به وکیل کیفری نیاز داریم؟

پیش از این نیز به اهمیت حضور وکیل کیفری و نقش موثر وکیل در پرونده‌های کیفری پرداختیم.

اما در پاسخ به این سوال باید بین شاکی و متهم پرونده تفکیک قائل شویم؛ شاکی زمانی به وکیل کیفری نیاز دارد که در اثر وقوع جرم متضرر شده باشد و جز با شکایت راه دیگری جهت تحقق حقوق خود در پیش نداشته باشد.

در این صورت باید هرچه سریع‌تر با وکیل کیفری مشورت نماید چرا که برخی از دعاوی کیفری مشمول مرور زمان شده و قابلیت طرح شکایت خود را از دست خواهند داد.

متهم به محض اینکه در معرض اتهام قرار بگیرد باید بدون تعلل و اتلاف وقت با وکیل کیفری مشورت نماید و ارتباط بگیرد.

این حق در قانون آیین دادرسی کیفری هم پیش‌بینی شده و در صورت دستگیری متهم، وی می‌تواند تا زمان حضور وکیل سکوت نماید.

توصیه می‌شود که در امور کیفری بدون معطلی پرونده خود را به وکیل کیفری بسپارید؛ چرا که هرگونه دفاع اشتباه یا عملکرد اشتباه در حین رسیدگی خسارات جبران‌ناپذیری برای متهم و یا حتی شاکی داشته باشد.

اقدامات به موقع وکیل می‌تواند متهم را از اتهامات سنگین و یا مجازات سنگین برهاند؛ گروه وکلای نیوان آماده اعلام وکالت در کلیه مراحل رسیدگی به پرونده کیفری می‌باشد.

پرونده‌های کیفری چه مدت طول می‌کشند؟

روند رسیدگی به پرونده‌های کیفری یک روند نسبتا طولانی است و باید کلیه مراحل رسیدگی به پرونده کیفری سپری شود تا در نهایت رای صادر گردد.

بنابراین مدت زمان رسیدگی به پرونده‌های کیفری به عواملی مختلفی بستگی دارد؛ مثلا پرونده کیفری ابتدا در دادسرا ثبت می‌شود.

در دادسرا بازپرس و دادستان به موضوع رسیدگی می‌نمایند و در صورت وجود دلیل کافی مبنی بر وقوع جرم، پرونده را جهت صدور رای به دادگاه می‌فرستند.

علاوه بر این تعیین وقت و ابلاغ اوراق قضایی و بررسی ادله و مستندات پرونده و همچنین ارجاع پرونده به کارشناس و… موجب افزایش روند رسیدگی به پرونده می‌شود.

حضور وکیل در پرونده‌های کیفری در روند رسیدگی به پرونده موثر است و با پیگیری موجب تسریع روند رسیدگی به پرونده می‌شود.

بهتر است پیش از انتخاب وکیل کیفری بدانیم که:

با صحبت کردن با وکیل کیفری می‌توان تا حدودی دانش حقوقی وی را محک بزنید.

تسلط وی به قوانین و جسارت و شجاعت وی را در جلسه دفاع بررسی کنید.

تجربه وی و دوره‌های تخصصی وی را مورد برررسی قرار دهید.

از وکیل کیفری بخواهید که روند رسیدگی به پرونده و میزان موفقیت در پرونده را شرح دهند.

شیوه دفاع و نحوه ارتباط وکیل با موکل را بررسی نمایید.

فرم ثبت درخواست مشاوره

همکاران ما در کوتاه ترین مدت با شما تماس خواهند گرفت

ســــوالات متداول شما

وکیل پایه یک دادگستری که به صورت تخصصی در حوزه دعاوی کیفری فعالیت دارد.

هزینه وکیل کیفری در هر پرونده با توجه به اوضاع و احوال پرونده تعیین می‌گردد.