وکیل تعزیرات
تعهد، تخصص، تجربه
چرا به وکیل تعزیرات نیاز داریم؟
حضور وکیل تعزیرات در این نهاد و جهت رسیدگی به این جرایم از اهمیت بسزایی برخوردار است و با کمک وکیل میتوان از خود رفع اتهام نمود و یا مجازات در نظر گرفته شده را به حداقل مذکور کاهش داد. به طور مثال چنانچه یک شرکت متهم به گرانفروشی خودرو به ارزش بیش از یک میلیارد تومان شده باشد؛ سازمان تعزیرات حکومتی میتواند وی را در صورت وجود سایر شرایط تا میزان شانزده میلیارد تومان جریمه کند.
گواهینامهها و افتخارات
مشاوره با وکیل تعزیرات
به وکیل تعزیرات نیاز دارید؟ همین حالا اقدام کنید...
هزینه وکیل تعزیرات
وکیل تعزیرات برای تعیین حقالوکاله خود در امور تعزیرات چندین فاکتور مختلف را مدنظر قرار میدهد.
یعنی وکیل تعزیرات برای تعیین هزینه خود عواملی مانند مرجع رسیدگی کننده، نوع تخلفات، میزان مجازات مقرر شده، ادله و مدارک و… را مد نظر قرار میدهد.
به طور مثال به تخلفات صورت گرفته در سازمان تعزیرات حکومتی رسیدگی میشود و در برخی موارد به دادگاه انقلاب ارجاع میشود.
هزینه وکیل پس از بررسی اوضاع و احوال پرونده و جلسه مشاوره با موکل تعیین میگردد.

آشنایی با وکیل تعزیرات حکومتی
تعزیر به معنی مجازات است و قانون تعزیرات حکومتی جهت تعیین مجازات افراد متخلفی است که به موجب قانون تعزیرات حکومتی متخلف و یا مجرم شناخته میشوند.
سازمان تعزیرات حکومتی نهادی است که به تخلفات مذکور در این قانون رسیدگی مینماید و رای متناسب صادر میکند.
آرای این سازمان در مواجه با تخلفات صنفی و… شامل حبس، جزای نقدی، تعطیلی واحدهای مربوطه، لغو پروانه متخلفین و… است.
البته باید این نکته را نیز یادآور شد که ماهیت برخی از این تخلفات به نحوی است که سازمان تعزیرات رسیدگی به آنها را به دادسرا و یا دادگاه انقلاب ارجاع میدهد.
وکیل تعزیرات نیز وکیل پایه یک دادگستری است که به صورت تخصصی به انجام وکالت در امور مربوط به تعزیرات حکومتی مانند گرانفروشی، کم فروشی، احتکار، عرضه خارج از شبکه و… میپردازد.
سازمان تعزیرات حکومتی یک نهاد دولتی شبیه قضایی است که علاوه بر نظارت در برخی موارد اقدام به جریمه و تعطیلی واحدهای و… مینماید؛ چرا که قانونگذار با متخلفین این امور اقتصادی بسیار سختگیرانه برخورد نموده و در برخی موارد مجازات شانزده برابر تخلف در نظر گرفته است.
به همین جهت توصیه میشود در امور مربوط به تعزیرات حکومتی پرونده خود را به وکیل تعزیرات بسپارید در غیر این صورت ممکن است به جریمههای سنگین غیرقابل گذشتی محکوم گردید.
اما وظیفه وکیل تعزیرات دفاع از موکل خود در این مراجع قضایی میباشد؛ وکیل متخصص امور تعزیرات با توجه به تخصص و تجربه خود میداند در کجا چه اقدامی را انجام دهد که به نفع موکل باشد.
جهت برقراری ارتباط با وکیل تعزیرات با گروه وکلای تخصصی نیوان تماس برقرار نمایید.
چه مواردی به وکیل تعزیرات نیاز دارند؟
تخلفاتی که در قانون تعزیرات حکومتی تعیین و در خصوص آنها مجازات در نظر گرفته شده؛ عبارتند از:
گرانفروشي:
عبارتست از عرضه كالا يا خدمات به بهاي بيش از نرخهاي تعيين شده توسط مراجع رسمي بطور علي الحساب يا قطعي و عدم اجراي مقررات و ضوابط قيمت گذاري و انجام هر نوع اقدامات ديگر كه منجر به افزايش بهاي كالا يا خدمات براي خريدار گردد.
كم فروشي و تقلب:
عبارتست از عرضه كالا يا خدمات كمتر از ميزان و مقادير خريداري شده از نظر كمي يا كيفي كه به مبناي تعيين نرخ مراجع رسمي قرار گرفته است.
احتكار:
عبارتست از نگهداري كالا به صورت عمده با تشخيص مرجع ذيصلاح و امتناع از عرضه آن به قصد گرانفروشي يا اضرار به جامعه پس از اعلام ضرورت عرضه توسط دولت.
عرضهي خارج از شبكه:
عبارتست از عرضه كالا برخلاف ضوابط توزيع و شبكههاي تعيين شده وزارت صنعت، معـدن و تجارت و ساير وزارتخانه هاي ذيربط.
عدم درج قيمت:
عبارتست از عدم درج قيمت كالاها يا خدمات مشمول به نحوي كه براي مراجعين قابل رؤيت باشد به صورت نصب برچسب يا اتيكت يا به صورت نصب تابلوي نرخ در محل واحد.
اخفاء و امتناع از عرضه ي كالا:
عبارتست از خودداري از عرضه كالاي داراي نرخ رسمي به قصد گرانفروشي يا تبعيض در فروش.
عدم صدور فاكتور:
عبارتست از خودداري از صدور فاكتور مطابق فرمها و ضوابط تعيين شدهي وزارت امور اقتصادي و دارايي يا صدور فاكتور خلاف واقع در مورد اقلام مشمول.
عدم اجراي ضوابط قيمتگذاري و توزيع:
عبارتست از عدم مراجعه و ارائهي مدارك لازم جهت اجراي ضوابط قيمتگذاري و توزيع به مراجع قانوني بدون عذر موجه و بيش از مدت سه ماه از تاريخ ترخيص كالاي وارداتي يا توليد محصول داخلي اقلام مشمول.
عدم اجراي تعهدات واردكنندگان در قبال دريافت ارز و خدمات دولتي:
عبارتست از تخلف از ضوابط و مقررات تعيين شده ي دولت در مورد واردات كه منجر به عدم اجراي تعهدات و يا كاهش كمي يا كيفي كالا و يا خروج ارز از كشور گردد.
نداشتن پروانهي كسب واحدهاي صنفي:
عبارتست از عدم اخذ پروانه بدون عذر موجه ظرف مهلت و ضوابط و مقرراتي كه توسط هيأت عالي نظارت بر شوراي مركزي اصناف تعيين و اعلام ميگردد و…
این موارد در قانون تعزیرات حکومتی پیشبینی شده است لازم به ذکر است که برخی از تخلفاتی که در سازمان تعزیرات حکومتی رسیدگی میشوند در قوانین دیگر مانند قانون نظام صنفی و… پیشبینی شدهاند.
نحوه رسیدگی در تعزیرات حکومتی
در آییننامه اجرایی سازمان تعزیرات حکومتی به طور کامل به سازوکار و شیوه رسیدگی تعزیرات حکومتی پرداخته شده است.
به موجب این قانون رسیدگی در تعزیرات با گزارش مامورین سازمان بازرسی و نظارت بر قیمت و توزیع کالا و خدمات، سازمان بازرسی کل کشور و سایر مراجع قضائی و دولتی و انتظامی، شکایت اشخاص حقیقی و حقوقی، اعلام اطلاعات، اخبار، گزارشهای مردمی و اشخاص آغاز میشود.
رسیدگی و صدور رای راجع به تخلفات موضوع قانون تعزیرات حکومتی در شعب بدوی و تجدید نظر میباشد.
همانند رسیدگی در دادگاههای حقوقی، رسیدگی در شعب تعزیرات ابتدا در شعبه بدوی صورت میگیرد و پس از آن در صورتی که نسبت به رأی صادره اعتراضی صورت بگیرد؛ دادگاه تجدیدنظر رسیدگی مینماید.
سایر امور رسیدگی مانند ابلاغ و تعیین وقت و… نیز مانند قواعد عمومی رسیدگی آیین دادرسی مدنی خواهد.
افراد میتوانند خود شخصا یا توسط وکیل تعزیرات در جلسات حضور یافته و نسبت به اتهام وارده دفاع نمایند؛ قطعا حضور وکیل در صدور رای و نتیجه حاصله موثر خواهد بود.
چنانچه قصد دارید جهت دفاع از خود در محاکم تعزیرات حکومتی پرونده خود را به وکیل دادگستری بسپارید با گروه وکلای نیوان در ارتباط باشید.
چرا به وکیل تعزیرات نیاز داریم؟
مجازاتهای مقرر شده در قانون تعزیرات حکومتی در برخی موارد بسیار سنگین و غیرقابل جبران هستند.
در واقع میزان این مجازاتها بسته به تکرار تخلفات و دفعات تکرار افزایش مییابد و شدیدتر میشوند.
به طور مثال میزان مجازات گرانفروشی برای دفعه اول و به میزان دو میلیون تومان با مجازات گرانفروشی در دفعه چهارم و به میزان بیش از صد میلیون تومان برابر نیست.
حالت اول مجازات جريمه از يك تا دو برابر ميزان گرانفروشي، اخذ تعهد كتبي مبني بر عدم تخلف و ممهور نمودن پروانه واحد به مهر “تخلف اول” را در پی دارد و در حالت دوم علاوه بر اخذ جريمه دو تا پنج برابر گرانفروشی تعطيل و لغو پروانهي واحد و لغو كارت بازرگاني را برای متخلف در پی خواهد داشت.
علاوه بر این رسیدگی در شعب تعزیرات حکومتی مانند رسیدگی در دادگاه است و وکیل باید دلیل و مستند جهت رفع اتهام به موکل ارائه دهد و یا خواستار ارجاع امر به کارشناسی گردد.
همچنین رسيدگي به تخلفات مشمول تعزيرات حكومتي بخش غيردولتي و صدور حكم، توسط دادگاههاي انقلاب اسلامي انجام ميگيرد؛ که حضور وکیل در این محاکم از ضروریات است.
مواردی که عنوان شد و هزاران دلیل دیگر ثابت مینمایند که دفاع در شعب تعزیرات حکومتی امری تخصصی است و در برخی موارد باید از وکیل تعزیرات کمک گرفت.
پروندههای تعزیرات حکومتی چه مدت طول میکشد؟
تعیین زمان رسیدگی در این مراجع توسط هیچ فردی قابل پیشبینی نیست؛ چرا که رسیدگی و صدور رأی در این مراجع نیازمند بررسی ادله، تشکیل جلسه، نظر کارشناسی و… میباشد.
هر یک از این موارد مدت زمان حداقل یک یا دو ماهه را به خود اختصاص میدهند.
بنابراین نمیتوان یک زمان محدود و مشخصی را جهت رسیدگی و صدور رأی در این مراجع تعیین نمود.
اما حضور وکیل پیگیر و باسابقه موجب تسریع روند رسیدگی در این مراجع خواهد شد.
برای این منظور و سپردن پرونده خود به وکیل متخصص تعزیرات با گروه وکلای نیوان تماس برقرار نمایید.
اعتراض به آرای تعزیرات حکومتی
پیش از این اشاره شد که مرجع اعتراض به آرای شعب بدوی تعزیرات حکومتی، شعب تجدیدنظر تعزیرات میباشد.
اما اعتراض به آرای شعب تجدیدنظر تعزیرات حکومتی در دیوان عدالت اداری صورت میگیرد.
همچنین در مواردی که به تخلفات در دادگاه انقلاب رسیدگی میشود؛ مرجع اعتراض حسب مورد دادگاه تجدیدنظر استان و دیوان عالی کشور میباشد.
جهت دریافت اطلاعات تکمیلی و دقیقتر با گروه وکلای نیوان تماس برقرار نمایید.
فرم ثبت درخواست مشاوره
همکاران ما در کوتاه ترین مدت با شما تماس خواهند گرفت
ســــوالات متداول شما
ثبت شکایات از طریق سامانه های الکترونیکی صورت میگیرد.
ابلاغ این امور هنوز به شکل حضوری صورت میگیرد.
در مراکز استانها اداره کل و در شهرستانها اداره تعزیرات حکومتی تشکیل میگردد.